Παναθηναϊκός : Πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε το «Γεώργιος Καλαφάτης» και συναντήθηκε με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος.

Το «Γεώργιος Καλαφάτης» επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στο αθλητικό κέντρο λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες κατά την αποχώρηση τους για τα αποδυτήρια.

Βέβαια, ο σκοπός της επίσκεψης του δεν αφορούσε τους ποδοσφαιριστές, αλλά τη συζήτηση του με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος. Ο Αλαφούζος συνομίλησε με τους δύο Ισπανούς και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα του Παναθηναϊκού.

Ασφαλώς, στο επίκεντρο τέθηκαν τα μεταγραφικά, με τον Αλαφούζο να ακούει τα σχέδια του Ρόκα και του Πογιάτος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Αλαφούζος είχε αρκετές μέρες να συναντηθεί με τον Ρόκα, αφού ο τεχνικός διευθυντής απουσίαζε στη Βαρκελώνη για προσωπικό ζήτημα. Ωστόσο, μετά τη σημερινή σύσκεψη, δρομολογήθηκαν οι υποθέσεις για τις μεταγραφές.

Την προηγούμενη φορά που ο Αλαφούζος είχε μεταβεί στο «Καλαφάτης» ήταν στα μέσα Ιουνίου, όταν είχε ελέγξει ορισμένες εργασίες που είχαν πραγματοποιηθεί.