Η Ευρώπη κρίνει του στόπερ για την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Βόλφσμπουργκ θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Η ΑΕΚ καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη γερμανική ομάδα και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Μια πρόκριση που θα φέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της «Ένωσης».

Εφόσον γίνει η υπέρβαση, τότε υπάρχουν σκέψεις από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, καθώς η ΑΕΚ θα έχει αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, με τον Λάτσι ωστόσο, να είναι τραυματίας. Οι «κιτρινόμαυροι» εμπιστεύονται τους κεντρικούς αμυντικούς τους, όμως μια πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα δημιουργήσει την ανάγκη για μεγαλύτερη πληρότητα στην συγκεκριμένη θέση.

Ήδη ο Ίλια Ίβιτς, όπως γράφει η «ΩΡΑ», έχει κάνει προεργασία για την περίπτωση πρόκρισης και έχει στη λίστα του κεντρικούς αμυντικούς. Η λίστα του πάντως, θα ενεργοποιηθεί μόνο αν υπάρξει πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook