Παναθηναϊκός: Και ο Εμμανουηλίδης στην… εξίσωση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έχοντας πλέον καταφέρει να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ξεκινάει τη μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό ώστε ο Ισπανός να βάλει και το όνομα του νεαρού εξτρέμ στην εξίσωση των παικτών που θα πλαισιώσουν την γραμμή κρούσης…

Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της Super League Interwetten, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στάθηκε άτυχος με το διάστρεμμα που υπέστη και αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες μακριά από τις κανονικές προπονήσεις.

Χρειάστηκε περισσότερη από μια εβδομάδα για να καταφέρει ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό των υπόλοιπων συμπαικτών του έχοντας μπει σταδιακά στο φουλ πρόγραμμα μέχρι να βεβαιωθούν οι άνθρωποι της ομάδας πως από ιατρικής άποψης είναι εντελώς καλά και δεν υπάρχει ρίσκο αν φορτσάρει.

Αυτό πλέον έγινε από το Σάββατο, με τον Εμμανουηλίδη να ξεκινάει μια νέα προσπάθεια ώστε να βάλει τ’ όνομά του σε καλύτερη θέση στο μυαλό του Ντάνι Πογιάτος ώστε να κερδίσει συμμετοχές. Γι’ αυτό άλλωστε στο «τριφύλλι» αποφάσισαν φέτος να τον κρατήσουν και να του δώσουν τις ευκαιρίες του, ωστόσο, θα πρέπει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ν’ αποδείξει πως τις δικαιούται.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη όταν είχε κληθεί ν’ αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα u-21, είχε πετύχει νικητήριο γκολ απέναντι στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2021 στη σχετική ηλικιακή κατηγορία, ωστόσο, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα την παραμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Είναι λογικό πως με τους Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ, μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον 19χρονο να πάρει το χρόνο που θα ήθελε, ωστόσο, όντας υγιής και θέτοντας πλέον εαυτόν στη διάθεση του Πογιάτος, προσθέτει ακόμα μια λύση για τις πλευρές της επίθεσης στα χέρια του Ισπανού κόουτς, όταν εκείνος αντιληφθεί πως υπάρχει περιθώριο να τον ρίξει στη «μάχη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook