Τελικά… αρνητικός στον κορωνοϊό ο επόπτης Πετρόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανατροπή με τον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα Πετρόπουλο που είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κορωνοϊού.

False alarm για τον διεθνή βοηθό, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ το πρωί της περασμένης Παρασκευής (25/9), είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Δημόπουλο στον αυριανό (28/9) αγώνα ΑΕΛ-Παναθηναϊκός.

Ο επόπτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας είχε υποβληθεί σε τεστ σε μικροβιολόγο Τρίπολης κι έμαθε τα δυσάρεστα νέα όταν βρισκόταν ήδη στην Αθήνα την Παρασκευή.

Παρά ταύτα, ο ίδιος, όντας ασυμπτωματικός, αποφάσισε να υποβληθεί και σε νέο τεστ, σε διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε τελικά ότι είναι αρνητικός στον ιό!

Βάσει πρωτοκόλλου πάντως όφειλε να μείνει σε καραντίνα -όπως και πράττει- για κάποια 24ωρα, ώστε να υποβληθεί και σε τρίτο τεστ.

Ο λόγος πάντως που ενδεχομένως μπήκε στη διαδικασία να υποβληθεί σε αυτό το δεύτερο τεστ ο Πετρόπουλος, είναι ότι έχει δημιουργηθεί “θόρυβος” στην Τρίπολη με το συγκεκριμένο μικροβιολογικό. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν κι άλλα υποψήφια κρούσματα (λέγεται για πέντε ακόμα περιπτώσεις) που ενώ εμφανίστηκαν αρχικά θετικά, στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι δεν είχαν προσβληθεί από τον ιό.