Η καψούρα του Κάναντι με Μπρούνο και Ουάρντα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις περιπτώσεις των Μπρούνο και Αμρ Ουάρντα εξέτασε πολύ σοβαρά για τον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι.

Οι παλιές αγάπες και οι αδυναμίες του Αυστριακού τεχνικού δεν κρύβονται. Και αν για τον Μπρούνο, η επιθυμία του Κάναντι να ξανασυνεργαστούν ήταν γνωστή, για τον Αιγύπτιο προέκυψε όταν ο τελευταίος αναζητούσε το νέο σταθμό της καριέρας του, όταν ενημερώθηκε από τον ΠΑΟΚ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Η περίπτωση του Μπρούνο εγκαταλείφθηκε, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν αποφάσιζε έγκαιρα για το αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του ή όχι, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να περιμένει εσαεί και να καταλήγει στον Χριστοδουλόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες ο Κάναντι εκδήλωσε ενδιαφέρον και για τον Ουάρντα, έχοντας στο μυαλό του την συνεργασία που είχαν κατά την πρώτη του θητεία στο Περιστέρι και τα όσα έκανε εκείνη την χρονιά ο Αιγύπτιος στο χορτάρι. Ο 50χρονος προπονητής θεώρησε ότι ο Ουάρντα μπορεί να κολλήσει άνετα στο φετινό σύστημά του, είτε ως χαφ, είτε ως δεύτερος επιθετικός.

Ωστόσο, μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας και λαμβάνοντας υπόψη την επεισοδιακή δεύτερη θητεία του Αιγύπτιου στον Ατρόμητο, αλλά και την αγανάκτηση του κόσμου προς το πρόσωπό του, αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook