«ΠΑΟΚ για Μπράνταριτς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το όνομα του Φίλιπ Μπράνταριτς επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και φέτος, με τους Ιταλούς να μιλούν για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για το δανεισμό του Κροάτη χαφ.

Το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε έντονα τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κροάτης, εξηγούσε επακριβώς τους λόγους για τους οποίους «ναυάγησε» η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Είχα μία προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια top επιλογή για μένα, ωστόσο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πουλήσει. Στη συνέχεια, τόνισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως ήμουν σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι…».

Για την ιστορία, στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν, ο Μπράνταριτς αγωνίστηκε στην Χάιντουκ, καταγράφοντας δέκα συμμετοχές με δύο ασίστ και στη συνέχεια παραχωρήθηκε και πάλι από τους Ιταλούς ως δανεικός -αυτή τη φορά- στη Θέλτα, σημειώνοντας 14 συμμετοχές.

Τα ιταλικά ΜΜΕ μιλούν εκ νέου για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και της Θέλτα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού δεδομένου πως δεν υπολογίζεται και πάλι από την Κάλιαρι…

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί θεωρούν ότι θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο θέμα και δεν αποκλείεται η μετακίνησή του σε μία από τις δύο ομάδες να ολοκληρωθεί την Παρασκευή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook