Υπέγραψε στη Σιντ Τρούιντεν δανεικός από την Ιντερ για ένα χρόνο ο Βαγιαννίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός για ένα χρόνο του 19χρονου δεξιός μπακ Γιώργου Βαγιαννίδη, από την Ιντερ στην Σιντ Τρούιντεν, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα.

Κάτοικος Βελγίου για ένα χρόνο είναι από την Πέμπτη ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο 19χρονος δεξιός μπακ που αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σιντ Τρούιντεν και θα ενσωματωθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, στην οποία θα παραμείνει έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ιντερ έδωσε στον Βαγιαννίδη τη δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος την ομάδα στην οποία θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του φέτος προκειμένου να επιστρέψει στο Μιλάνο την επόμενη σεζόν (άλλωστε το συμβόλαιό του στην Ιντερ είναι διάρκειας τεσσάρων ετών) και ο Ελληνας πλάγιος αμυντικός επέλεξε την πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Η απόφασή του πάρθηκε αφού πρώτα συνομίλησε με τον προπονητή και τη διοίκηση της Σιντ Τρούιντεν που τον προορίζει για βασικό δεξιό μπακ, ενώ παραχώρησή του από την Ιντερ είναι με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.