Παναθηναϊκός: Οριστικά στον ΣΚΑΪ το ματς της Κυριακής με τον Αρη στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οριστικά απ’ τον ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί το σημαντικότερο ματς της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί οριστικά το σημαντικότερο ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αρη, το απόγευμα της Κυριακής (4 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.

Η πράσινη ΠΑΕ και η NOVA δεν πρόλαβαν να διεκπεραιώσουν το τυπικό σκέλος της μεταξύ τους συμφωνίας εντός του προβλεπόμενου χρόνου και να προσκομίσουν σε Λίγκα και ΕΠΟ τα έγγραφα της μεταξύ τους σύμβασης και έτσι θα μεταδοθεί το εν λόγω ματς από τον ΣΚΑΪ στην ελεύθερη τηλεόραση.

Μάλιστα, στο πρόγραμμα του καναλιού ανακοινώθηκε επίσημα η μετάδοση του αγώνα της Κυριακής.

Επιπλέον, από τη στιγμή που η συμφωνία με τη NOVA είναι οριστική, δεν θα μπορούσε να καλυφθεί το ματς από το Παναθηναϊκός TV με αναμετάδοση από την Cosmote TV, ούτε να προβληθεί στο διαδύκτιο από το paotv καθώς θα υπάρχει στη ζωντανή μετάδοση της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ.

Η παραγωγή πάντως θα γίνει από το Παναθηναϊκός TV ενώ οι πράσινοι θα έχουν την πλήρη εμπορική εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook