Παναθηναϊκός: Με Πογιάτος κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ισπανός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο των πρασίνων.

Μία επιλογή που εξετάζει ο Αλαφούζος είναι η ενίσχυση του team στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τη σχετική ερώτηση την απεύθυνε στον Πογιάτος στη συνάντηση της Παρασκευής, θέλοντας να μάθει εάν χρειάζεται υποστήριξη σε κάποιον τομέα.

Η απάντηση του Πογιάτος δεν έχει «διαρρεύσει», αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Αλαφούζος έχει εξουσιοδοτήσει τους συνεργάτες του να μιλήσουν με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή και να καταγράψουν τα κενά.

Η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού είναι μία σκέψη, αλλά δεν είναι η μοναδική. Επί της ουσίας, ο τίτλος έχει μικρή σημασία, αφού το ζητούμενο δεν είναι να προστεθεί ένα όνομα στο οργανόγραμμα, αλλά να προσληφθεί ένας άνθρωπος ο οποίος πράγματι θα δώσει λύσεις σε προβλήματα που αδυνατούν να λύσουν ο Ρόκα και ο Πογιάτος.

Βιογραφικά έχουν συγκεντρωθεί από τους συνεργάτες του Αλαφούζου, αλλά σε προτεραιότητα έχει τεθεί το background του πόστου. Διότι προέχει να αποσαφηνιστούν οι αρμοδιότητες και τα χαρακτηριστικά και έπειτα να εντοπιστεί αυτός ο οποίος ταιριάζει στο προφίλ.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα περάσει την πύλη των αποδυτηρίων (εάν τελικά, τελεσφορήσει η αναζήτηση) θα εγκριθεί απ’ ευθείας από τον Αλαφούζο. Ο Ρόκα θα εκφράσει άποψη, αλλά δεν θα εισηγηθεί και δεν θα έχει τον τελικό λόγο. Έχει και αυτό την αξία του, αφού με τον προπονητή και τον Μάνουελ Ρόκα, ο τεχνικός διευθυντής είχε απόλυτη ελευθερία.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook