Σπόρτινγκ: Δηλώθηκε στη λίστα του πρωταθλήματος ο Μίσιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Γιόζιπ Μίσιτς επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και δηλώθηκε στη λίστα της πορτογαλικής ομάδας για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει τη “χρυσή” τομή με την Σπόρτινγκ για την παραμονή του Γιόζιπ Μίσιτς στην ομάδα και τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα ο Κροάτης μέσος να επιστρέψει στα “λιοντάρια”.

Εξαιτίας του προβλήματος υγείας, ο 26χρονος χαφ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση. Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει και η “Record”, οι διοικούντες την Σπόρτινγκ τον δήλωσαν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν, ο Μίσιτς ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ, μετρώντας 11 ασίστ και έξι γκολ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα. Συνολικά, με τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, ο 26χρονος μέσος πραγματοποίησε 42 συμμετοχές με επτά τέρματα και 11 ασίστ.

Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο, μετά την πρεμιέρα των playoffs, ο Κροάτης χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία επέμβαση που τον κράτησε εκτός δράσης, ενώ πρόσφατα έκανε μία δεύτερη για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook