Λαμία: «Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Τεννές»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οριστική θεωρεί χθεσινοβραδινό δημοσίευμα τη συμφωνία της Λαμίας με τον Μπάμπη Τεννέ για την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας μας μετά από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Starsports.gr» επικαλείται πληροφορίες της αναφέροντας πως ο 66χρονος προπονητής τα έχει βρει σε όλα με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Όπως αναφέρεται το μόνο που απομένει είναι το τυπικό κομμάτι των ανακοινώσεων, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για μια απόφαση -που εφόσον ισχύει- έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το γεγονός πως ο Μπάμπης Τεννές γνωρίζει όσο λίγοι το… ειδικό βάρος της φανέλας του ΠΑΣ Λαμία. Αποδεδειγμένα μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια, ενώ δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο σύλλογο, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από τις δύο προηγούμενες θητείες του στον πάγκο των «κυανολεύκων».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 66χρονος τεχνικός θα έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ομάδα μας μέχρι την Κυριακή. Μάλιστα, θα βρεθεί στον πάγκο των «κυανολεύκων» εκείνη την ημέρα σε φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Πράγμα που προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ούτε από τη Λαμία, ούτε από την «Ένωση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook