Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Άραβες για Ελ Αραμπί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός το ξέκοψε προ ημερών ότι δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Ελ Αραμπί, την ίδια ώρα που στην Αραβία υποστηρίζουν ότι ο Μαροκινός έχει πρόταση από την Qatar SC.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει μεγάλη πέραση στη Μέση Ανατολή. Τα 90 γκολ που έβαλε σε μια τριετία με την Al Duhail προτού υπογράψει στον Ολυμπιακό τον έχουν καταστήσει έναν από τους ικανότερους φορ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Κατάρ.

Ο 33χρονος επέστρεψε στην Ευρώπη για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Σε 56 παιχνίδια έχει βάλει 30 γκολ και αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος για τους νταμπλούχους.

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι ο διεθνής στράικερ έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδα του Κατάρ, αλλά ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησής του. Τώρα έρχεται η καθημερινή εφημερίδα Al Watan, με έδρα τη Ντόχα, να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Qatar SC βρίσκεται κοντά στον Αραμπί.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος προσφέρει στον αρχισκόρερ του Ολυμπιακού 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Σημειώνεται ότι η μεταγραφική περίοδος στο Κατάρ ολοκληρώνεται τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 25/10. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, βέβαια, σε αυτή τη χρονική στιγμή, πολύ δύσκολα θα παραχωρούσαν τον καλύτερό τους επιθετικό οι “ερυθρόλευκοι”. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει νωρίτερα.

Αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί είναι ενσωματωμένος στην εθνική του ομάδα, η οποία την Παρασκευή (9/10) κοντράρεται με τη Σενεγάλη των Παπ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook