Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στη Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ριζικές ανακατατάξεις δρομολόγησε στη Λαμία ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη κίνηση ήταν η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Πετράκη. Κατόπιν, δεν θα συνεχίσει στο πόστο του ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Φαράντος.

Η ΠΑΕ και ο Φαράντος γνωστοποίησαν την εξέλιξη, κάνοντας λόγο για κοινή απόφαση, ωστόσο ο Φαράντος χρεώνεται τις εσφαλμένες επιλογές σε αρκετά επίπεδα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η Λαμία αναφέρει στην ανακοίνωση της: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Φαράντο. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική».

Από την πλευρά του ο πρώην τεχνικός διευθυντής έγραψε στο facebook: «Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαϊωάννου Πανουργιά τους άμεσους και καθημερινούς συνεργάτες κ. Συρογιάννη και κ. Τσικνή, το ιατρικό προσωπικό με επικεφαλής τον κ. Χολέβα, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές ,τους προπονητές που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας.

Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί αυτή η 14μηνη συνεργασία. Είμαι πεπεισμένος ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Σας ευχαριστώ όλους».