Αντωνίου για Νέα Τούμπα: «Στόχος το 2026 ο ΠΑΟΚ να παίζει στο νέο του γήπεδο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το στάδιο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ ανέλυσε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Αισιόδοξη για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή της Νέας Τούμπας εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου.

Η επικεφαλής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για την εξέλιξη των απαιτούμενων διαδικασιών για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως βρίσκονται εντός χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο FOCUS FM 103,6 για το γήπεδο:

«Είμαστε σε μια ευτυχή συγκυρία και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα για την κυβέρνηση, στα θέματα της Βόρειας Ελλάδας και τα αναπτυξιακά έργα προχωρούν. Όχι απλά είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, αλλά είμαστε πιο μπροστά και από ότι υπολογίζαμε. Το σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε αποτέλεσμα και να κάνουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό. Όπως έγινε με την πανδημία και την διαχειριστήκαμε πολύ καλά, πρέπει όλοι μας να προστατεύσουμε τους γύρω μας, ακούγονται τους ειδικούς. Έχουμε την εμπειρία από την πρώτη φάση της πανδημίας και πλέον όπως έχουν δείξει και οι έρευνες, μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη Νέα Τούμπα: «Είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης. Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά όλη την περιοχή με τα έργα που θα γίνουν εδώ και θα αλλάξει μια για πάντα η Τούμπα. Είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς και στόχος είναι το 2026 όπου ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του να παίζει στο νέο του γήπεδο. Δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο».