Προς αναβολή το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την επικείμενη αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ η Super League.

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League, μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας απομένει ουσιαστικά για την αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής. Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας δεν είχε οριστεί ακόμη, ωστόσο αυτό θα γινόταν για τις 24 ή 25 Οκτωβρίου.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί αφού οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα. Ο μεν Ολυμπιακός παίζει στις 21 Οκτωβρίου με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και στις 27 με την Πόρτο εκτός έδρας. Ο δε ΠΑΟΚ, φιλοξενεί στις 22 Οκτωβρίου την Ομόνοια και στις 29 ταξιδεύει στην Ισπανία για το ματς με την Γρανάδα.

Μοιραία λοιπόν, από τη στιγμή που δεν μεσολαβούν τουλάχιστον 3 μέρες ανάμεσα στο προηγούμενο και το επόμενο ματς, όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ, η Super League ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ για την επικείμενη αναβολή του, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας, όταν πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει και για ποια ημερομηνία θα πάει το ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook