ΠΑΟΚ: “Πόρτα” στην Πόρτο για Γιαννούλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση από την Πόρτο για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στα 7 εκατομμύρια ευρώ που κατατέθηκε από την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μπενφίκα .

Σύμφωνα με την “Record” οι Δράκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη τον οποίο προόριζαν ως αντικαταστάτη του Άλεξ Τέγες που πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα η πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό κατατέθηκε στο Δικέφαλο μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα στον οποίο ο Γιάννουλης έκανε πράματα και θάματα οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν απορρίψει εκτός από αυτήν της Πόρτο και άλλες προτάσεις κοντά στα 7 εκατομμύρια. Μάλιστα η απόφαση του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Γιαννούλη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου οριστικοποιήθηκε μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Μπενφίκα όταν ο Δικέφαλος εξασφάλισε επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ από τα μπόνους της UEFA.

Βέβαια στην υπόθεση του νεαρού ακραίου αμυντικού υπάρχει μια ακόμη σημαντική εκκρεμότητα και έχει να κάνει με την πρόθεση του Δικεφάλου για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ, ήδη, μέσω του Όλαφ Ρέμπε, έχει καταθέσει στον Γιαννούλη πρόταση για διπλασιασμό των αποδοχών του και αντίστοιχη αύξηση της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Μια πρόταση που μεταφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή πριν τους δύο αγώνες με την Κρασνοντάρ με τον παίκτη να επιφυλάσσεται να απαντήσει σε αυτήν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κράτησαν τον Γιαννούλη στο ρόστερ παρά το γεγονός ότι ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όλο το καλοκαίρι ως το πιο “καυτό” όνομα του Δικεφάλου, ικανοποιώντας και την σχετική εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα που δεν ήθελε να αποχωρήσει ο Έλληνας αμυντικός.

Από εδώ και πέρα αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει με το συμβόλαιό του που ανανεώθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook