Ο Αλαφούζος πιέζει για να είναι ο Μπόλονι στον πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και αυτό, που πιέζει τώρα είναι ο χρόνος, για να πέσουν οι υπογραφές και να έρθει Ελλάδα.

Από το μεσημέρι το onsports.gr σας είχε ενημερώσει, ότι ο Λάζλο Μπόλονι κλείνει στον Παναθηναϊκό και μέσα στην ημέρα συζητιούνται οι λεπτομέρειες του συμβολαίου, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

Το όνομα του Μπόλονι έπεσε στο τραπέζι το  προηγούμενο Σάββατο, όταν προτάθηκε και ο Αλαφούζος τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και ουσιαστικά από την επαφή αυτή αποφάσισε , ότι θα προχωρήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό. Υπήρχαν και άλλοι δύο υποψήφιοι, αλλά οριστικά την Κυριακή αποφάσισε ο Αλαφούζος να προχωρήσει με τον Μπόλονι.

Αυτή την στιγμή αποτυπώνονται στο συμβόλαιο τα όσα έχουν συμφωνηθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο χρόνος. Ο Αλαφούζος επιθυμεί ο Μπόλονι να καθήσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά η άφιξή του στην Ελλάδα δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Ο Μπόλονι είναι στην Βουδαπέστη και θα χρειαστεί να βρεθεί τρόπος να έρθει στην Αθήνα χωρίς να περάσει από την Γαλλία, που είναι η οικογένειά του, για να μην μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Στόχος είναι να έρθει αύριο και την Τετάρτη να είναι στο Κορωπί.

onsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook