ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από την Πέμπτη (15/10) και μετά αναμένονται οι επιστροφές των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και τότε θα γίνουν και δοκιμές για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος και πάλι στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει να βάζει και τακτική στο πρόγραμμα των παικτών του τις επόμενες ημέρες αν και γνωρίζει ότι οι επιστροφές των διεθνών του θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη και μετά και δεν θα έχει και πολύ χρόνο στη διάθεση του για δοκιμές.

Οι πρώτοι που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί και νεαρός Χάρης Τσιγγάρας που έχουν να δώσουν παιχνίδια αύριο και οι υπόλοιποι έχουν υποχρεώσεις και την Τετάρτη.

Κάτι που σημαίνει ότι οι διεθνείς είναι ζήτημα αν προλάβουν δυο προπονήσεις πριν το ντέρμπι, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην προηγούμενη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων οι περισσότεροι από τους διεθνείς δεν προπονήθηκαν ούτε μια φορά με την ομάδα τους πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως και να έχει το ενθαρρυντικό για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι ότι έχουν επιστρέψει στη διάθεση του τόσο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, όσο και ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο μοναδικός τραυματίας είναι ο Άνχελ Κρέσπο που δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ισπανός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και σήμερα ξεκίνησε τρέξιμο.

“Ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (12.10) και ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (18.10, 20:30).

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που εστίασε κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Η δουλειά ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο ομάδων σε μικρό χώρο με αλλαγές θέσεων.

Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τρέξιμο και συνεχίζει τη δουλειά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το όνομα του Ισπανού αμυντικού είναι το μοναδικό που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο.

Την Τρίτη (13.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook