Λαζάνης: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας στους Ζωσιμάδες»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης θα χρησιμοποιήσει τους «Ζωσιμάδες» για τον εντός έδρας αγώνα (17/10, 18:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Χαρίλαος Λαζανής, αναφέρθηκε στην κατάσταση του χλοοτάπητα.

Λόγω των έργων αντικατάστασης στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και της ακαταλληλότητας του Καυτανζογλείου Σταδίου, ο Άρης θα χρησιμοποιήσει τους «Ζωσιμάδες» για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5», ο αντιπρόεδρος του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, Χαρίλαος Λαζάνης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

«Το καλοκαίρι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχει δυσκολίες τον χειμώνα λόγω του πάγου. Ήδη πήραμε τα εύσημα στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπαμε τόσα χρόνια. Δεν κάναμε αντικατάσταση. Με έναν εξωτερικό συνεργάτη, με ειδικά μηχανήματα, προχωρήσαμε σε ανακαίνιση. Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν, πλέον, και προπόνηση εκεί. Ψάχνουμε τον τρόπο και τον έχουμε βρει για να μην παγώνει τον χειμώνα. Επίσης στόχος είναι να αλλάξει και εξωτερικά προς το καλύτερο η όψη των Ζωσιμάδων» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με τον σχεδιασμό μας θεωρούμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα τον χειμώνα. Έχουμε δει τι κάνουν και οι ομάδες στο εξωτερικό για τον πάγο. Μέχρι στιγμής κάναμε βελτίωση του χλοοτάπητα, από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε ανάλογα με τις εγκρίσεις από το Υπ. Αθλητισμού. Κάναμε ανακαίνιση στο κλειστό που φιλοξένησε τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και μπορεί να φιλοξενήσει, πλέον, και μεγαλύτερα παιχνίδια».

Για τα μέτρα τάξης των αγώνων σημείωσε: «Εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτά τα μέτρα. Και στο ματς με τον Ολυμπιακό όλα πήγαν καλά, οι φίλαθλοι δεν δημιούργησαν πρόβλημα. Αρκεί να μην έρθουν από την Θεσσαλονίκη. Τα Γιάννινα είναι λόγω του κορωνοϊού σε πορτοκαλί συναγερμό, είναι αρκετά επικίνδυνα. Κυκλοφορούν μέσα και έξω με μάσκες και τα μέτρα τείνουν να αυξηθούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook