«Πονοκέφαλος» με τις απουσίες για Καρέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει ενόψει της επανέναρξης και των σημαντικών αναμετρήσεων με ΠΑΟΚ και Μπράγκα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και για αυτό με την Μπράγκα ουσιαστικά για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του και κάνει τις πρώτες σκέψεις του για τα δυο αυτά σημαντικά παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα «πονοκεφαλιάζει» με τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός είδε τους Λόπες, Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Παουλίνιο, Σιμάνσκι και Μπακάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και από αυτούς λίγοι φαίνεται να έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, Σβάρνας και Μάνταλος έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και δύσκολα θα ξεκινήσουν με τους «ασπρόμαυρους», κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Καρέρα. Τέλος για τους Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο υπάρχει έντονη ανησυχία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για τη συμμετοχή του στον αγώνα του ΟΑΚΑ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook