Κυριάκος για Βιεϊρίνια: «Η εντολή Σαββίδη είναι να μην κλείσουμε εμείς την πόρτα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κυριάκος Κυριάκος, πριν δώσει την σκυτάλη στον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ολαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ δεν έχει αποχαιρετήσει ακόμα τον Βιεϊρίνια.

Οπως τόνισε, μετά από εντολή του Ιβάν Σαβίδη, το ενδεχόμενο παραμονής του Πορτογάλου στην ομάδα παραμένει ανοικτό.

«Θέλω να αφαιρέσω από τον Όλαφ το βάρος μιας ερώτησης. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βιεϊρίνια είναι επειδή η εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να μην κλείσουμε εμείς την πόρτα. Η τελευταία μέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ, να κρατάμε την πόρτα ανοιχτή. Και ακόμα και αν δεν θέλει οφείλουμε από σεβασμό και επειδή τηρούμε την ιστορία να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά για τον Βιεϊρίνια ενώ νωρίτερα, ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε:

«Είναι μια συνέντευξη Τύπου που την χρωστάμε. Την χρωστάμε γιατί πρέπει να παρουσιάσουμε ένα κομβικό στέλεχος του αγωνιστικού τμήματος. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε αυτή την αποστολή. Είναι ένας άνθρωπος που ανέλαβε δύσκολες αποστολές και τον ρίξαμε από την αρχή στα βαθιά και δεν μπορούσαμε να τον εκθέσουμε, να βγει νωρίτερα να δώσει απαντήσεις».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Ήδη από την Γενική Συνέλευση του προηγούμενου Μαΐου, γνωρίζετε και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για το FFP και για την εξισορρόπηση του μπάτζετ. Δύσκολος στόχος κατά την γνώμη μας αλλά εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα και φέρνοντας με μεγάλες προκρίσεις, έσοδα από την Ευρώπη και με πωλήσεις παικτών. Που είναι οι προσδοκίες για την ομάδα αυτή τη στιγμή; To ρόστερ της ομάδας είναι ρόστερ πρωταθλητισμού. Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ».

Για το κλίμα εσωστρέφειας που παρατηρείται«Είμαστε αρκετά ανοιχτοί στο να απαντάμε σε αυτές τις εύλογες απορίες. Δεν είναι καθόλου εύλογη η κακομοιριά, η εσωστρέφεια, δεν είναι καθόλου εύλογο κάποιος που πρέπει να βάλει gps για να έρθει στην Τούμπα, να δημιουργεί εσωστρέφεια, δεν είναι εύλογο ο ΠΑΟΚ να κάνει συνομιλητή ένα λάχανο πίσω από ένα μικρόφωνο ή έναν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Αυτό το έχουμε ανεχτεί πολύ και θα αλλάξει. Όλοι εσείς ξέρετε ότι ποτέ δεν κάναμε face control, αλλά στρατηγικούς μυαλοπώληδες που δημιουργούν ασάφιες δεν θα δεχθούμε άλλο. Βέβαια αυτούς πρέπει και να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι ο καταλύτης στο να γινόμαστε όλο και πιο δεμένη οικογένεια…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook