Βαρέλα: Η συγγνώμη στον Μαουρίσιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, αποχαιρέτησε τον φίλο του όπως λέει Μαουρίσιο με ένα ποστάρισμα στο instagram με το οποίο μάλιστα του ζητά και συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, με ποστάρισμα του παραδέχεται ότι τα τελευταία χρόνια ο Μαουρίσιο ήταν εκτός από συμπαίκτης του και φίλος του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, του εύχεται λοιπόν καλή τύχη στην νέα του περιπέτεια του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και του ζητά για μια ακόμη φορά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

“Είναι ώρα να πω κάτι. Αισθάνθηκα παράξενα με όλη αυτήν την κατάσταση και αισθάνομαι ακόμη. Και αυτό γιατί τα τρία τελευταία χρόνια ήμασταν κάτι παραπάνω από φίλοι, ήμασταν οικογένεια, περνούσαμε όλο το χρόνο μαζί και στην ομάδα και εκτός αυτής και οι οικογένειες μας αγαπούσαν η μια την άλλη. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, απλά να ευχηθώ καλή τύχη στη νέα σου περιπέτεια. Σε αγαπώ και για μια ακόμη φορά σου ζητώ συγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Μου λείπεις…” έγραψε ο Βαρέλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook