Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ο Χουανκάρ, νέο πρόβλημα με Σαβιέρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τον Χουάνκαρ θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη, καθώς ο Ισπανός θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Αποχώρησε από την προπόνηση και ο Σαβιέρ.

Μεγαλώνει η λίστα με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (18/10, 16:00) στην Κρήτη.

Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μανγητική χθες το βράδυ, η οποία έδειξε έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου.

Θυμίζουμε ότι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ δεν υπολογίζεται ούτε ο Βιγιαφάνιες αλλά ούτε ο Μαουρίσιο, καθώς ο τελευταίος έκανε και σήμερα ατομικό. Φυσικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο.

Ταυτόχρονα, η προπόνηση είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική.Η κατάσταση του αναμένεται λοιπόν να επανεκτιμηθεί. Το αν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής θα το ξέρουμε αύριο.

Τέλος, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο).