Συλαϊδόπουλος: “Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ που με βοήθησαν και με εξέλιξαν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟ Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έσταζε μέλι για τους ανθρώπους του ΟΦΗ “φωτογραφίζοντας” με τις δηλώσεις του τον Γιάννη Σαμαρά. “Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας” τόνισε μεταξύ των άλλων για τον ΟΦΗ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ φωτογράφησε με τα λόγια του τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννη Σαμαρά δηλώνοντας ευγνώμων για εκείνον και την συνεργασία που είχαν στους “πράσινους”: “Έχω τεράστιο σεβασμό στους ανθρώπους του ΟΦΗ, είναι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει και με έχουν εξελίξει και τους ευχαριστώ για αυτό”.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ ο Συλαϊδόπουλος υπογράμμισε πως “είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Μπορεί να παίξει καλά ανάμεσα στις γραμμές, κυνηγάει τον χώρο και τους κάνει επικίνδυνους. Είναι μια ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχει ένταση και αυτό μας έχει βάλει σε σκέψεις. Έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και κάποια δυνατά στοιχεία που έχει ο ΟΦΗ”.