«Κοιτάει Ντριούσι για τον Γενάρη ο Ολυμπιακός»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συζητήσεις με τον Σεμπάστιαν Ντριούσι της Ζενίτ για την απόκτηση του φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία ο Ολυμπιακός.

Μπροστά τα πλάνα του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει αρχίσει να βάζει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες εκτός από την περίπτωση του Ματέους Ρέϊς φέρονται να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, μία εξ αυτών είναι κι αυτή του Σεμπάστιαν Ντριούσι. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζενίτ καλύπτει την θέση του επιθετικού.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Τουρκία θέλουν τον παίκτη, να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά και σε αυτό των Φενέρμπαχτσε και Φιορεντίνα.

Ο 25χρονος πλάγιος άσος, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021. Ο Ντριούσι αποκτήθηκε από την Ζενίτ το καλοκαίρι του 2017, έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δοθεί στην Ρίβερ Πλέιτ όπου και ανήκε.

Ο Ντριούσι, ο οποίος έχει κοινοτικό διαβατήριο μετρά 8 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Κ20 της Αργεντινής. Στην Ζενίτ ο ίδιος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 121 συμμετοχές, 24 γκολ και 21 ασίστ.

Αυτή την περίοδο είναι τραυματίας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, με συνέπεια να χάσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια της πρωταθλήτριας Ρωσίας στο πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook