Βιεϊρίνια: Επαφές με Φερέιρα και Ρέμπε για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το ζήτημα της παραμονής του Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα με το Βιεϊρίνια απασχολεί συνολικά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά τη δήλωση αποχαιρετισμού του Πορτογάλου ακολούθησε η πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη να επικοινωνήσει μαζί του και στην ουσία να διαλύσει και όσες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν.

Στην επαφή αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στο Βιεϊρίνια και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να κρατήσουν την πόρτα ανοικτή για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας. Βέβαια για να προχωρήσει η συμφωνία με το Βιεϊρίνια, χρειαζόταν και η συγκατάθεση των επικεφαλής του αγωνιστικού.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του Πορτογάλου έχει πάψει πλέον να είναι οικονομικό, ή τουλάχιστον μόνο οικονομικό. Και αυτό διότι μετά την επαφή του με τον Ιβάν Σαββίδη είχε επαφές και με τον Όλαφ Ρέμπε αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα για να διαπιστωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος του μέσα στην ομάδα.