Αραμπί: “Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο, παίρνω δύναμη από τα γκολ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποστήριξε ότι είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Ότι προτιμά να μιλάει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού με τα τρία γκολ απέναντι στον Ατρόμητο δήλωσε ότι όταν σκοράρει, παίρνει δύναμη.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην επικράτηση (4-0) του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δήλωσε μετά το ματς ότι παίρνει δύναμη όταν σκοράρει. Η συνέντευξη του Μαροκινού στη Nova…

– Μόλις μία προπόνηση και χατ τρικ; Είναι το ένστικτο;

“Όντως προέρχομαι από αυτό το ταξίδι με την εθνική. Ο προπονητής ήξερε σε τι κατάσταση βρίσκομαι και είχε αποφασίσει να με χρησιμοποιήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας πήραμε τόσο ωραία νίκη”.

– Περίμενες αυτή την εξέλιξη μετά από ένα τόσο σφικτό πρώτο ημίχρονο;

“Το παιχνίδι στην αρχή ήταν αρκετά διαφορετικό. Μεά την αποβολή άνοιξε και εκεί ανεβήκαμε. Ο Ατρόμητος κλείστηκε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο κινητικοί, πιο γρήγοροι και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα”.

– Ο προπονητής σε είχε χρησιμοποιήσει σιωπηλό εργάτη μετά την Ομόνοια. Ότι περιμένεις ένα κλικ για να έρθουν τα γκολ.

“Είμαι άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Όταν ένας παίζει, έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και σκοράρει, τότε η αυτοπεποίθηση είναι ακόμα μεγαλύτερη που κερδίζει. Με τα γκολ παίρνω δύναμη και προσφέρω περισσότερο στην ομάδα. Γίνομαι ακόμα καλύτερος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook