Ράσταβατς: “H ομάδα μου έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τη νίκη έθεσε ως αποκλειστικό στόχο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του καναλιού του Αστέρα στο YouTube (Asteras Tripolis FC).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για…

➜ Τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε».

➜ Τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

➜ Το αν διακρίνει βελτίωση του φετινού Αστέρα σε σχέση με την περσινή ομάδα: «Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

➜ Το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα: «Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook