Πρόμπιερζ: “Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ύστερα από την ατάκα «δεν είμαι Χουντίνι», -για να εξηγήσει ότι δεν γίνεται να αλλάξουν όλα από την μια μέρα στην άλλη- αναφέρθηκε σε έναν μάγο για να επισημάνει ότι δεν διαθέτει τις δυνάμεις του. Ποια η άποψή του για το υπάρχον ρόστερ των «κίτρινων».

«Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δέχεσαι χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Αλλά έτσι είναι. Όταν δουλεύεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις και την ανάλογη υπομονή. Αν ήμουν ο Χάρι Πότερ θα δούλευα κάπου αλλού και όχι εδώ! Για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε», λέει -στην κάμερα της Nova- για την προπονητική του φιλοσοφία.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα, ποιοι θα μπουν, ποιοι θα βγουν», συνεχίζει ο Πολωνός. «Είναι και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας, διότι μ’ αυτούς πρέπει να πορευτούμε», προσθέτει με νόημα.

Η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν ανώμαλη προσγείωση, ωστόσο όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο επόμενο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Παναιτωλικός: «Εάν δεν πίστευα στην ομάδα και εάν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα βρισκόμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Και δεν είμαι τύπος που μόνο μιλάει και παρουσιάζεται στα ΜΜΕ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα και δεν σημαίνει πως πάντα όταν γελάμε έχουμε και την καλή ψυχολογία».Χ