ΑΕΚ: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των Μάνταλου, Μπακάκη και Χνιντ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ευχάριστα τα νέα στην ΑΕΚ μετά τα νέα τεστ με τους τρεις ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ στην ΑΕΚ στα οποία συμμετείχαν όσοι ήταν αρνητικοί μέχρι τώρα αλλά και οι πρώτοι από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί.

Το ευχάριστο είναι πως οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Νασίμ Χνιντ βγήκαν αρνητικοί, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στο πρωινό τεστ, και είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουν ένα αρνητικό τεστ βάσει πρωτοκόλλου και δύο αρνητικά για να μπορούν να αγωνιστούν. Παράλληλα το καλό είναι πως φαίνεται ότι έχει περιοριστεί η διασπορά που προέκυψε μετά το ταξίδι στην Ουκρανία, αφού κανείς ποδοσφαιριστής δεν βρέθηκε θετικός, αντίθετα όμως με δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία και έχουν ήδη απομονωθεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν σήμερα, για τους Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πρωινά τεστ στα Σπάτα. Αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook