Διάψευση ΑΕΚ για Ολιβέιρα: «Θέλουμε ανανέωση και σύντομα θα μιλήσουμε ξανά»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως δεν ζητήθηκε από τον Ολιβέιρα να βρει ομάδα κι επίσης πως επίκειται ουσιαστική συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως δεν ζητήθηκε από τον Ολιβέιρα να βρει ομάδα κι επίσης πως επίκειται ουσιαστική συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου.
Άμεση αντίδραση από πολύ νωρίς σήμερα (14/11) από πλευράς ΑΕΚ, έφερε ρεπορτάζ σε αθλητική εφημερίδα, σύμφωνα με το οποίο ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα τον Γενάρη, από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, στον παίκτη έχει σταλεί πάρα πολύ πρόσφατα μήνυμα πως στην Ένωση επιθυμούν την παραμονή του και την ανανέωση του συμβολαίου του. Και θέλουν συζήτηση με στόχο να καταλήξουν σε συμφωνία, ενώ ο παίκτης απάντησε πως έχει την ίδια πρόθεση.

Από πλευράς ΑΕΚ υποστηρίζεται πως ο Ολιβέιρα ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει και είναι διατεθειμένος να συζητήσει και για μεγάλο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο. Αυτή η συζήτηση βέβαια δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και το πότε θα υπάρξει συνάντηση προς το παρόν έχει μείνει ανοικτό. Ξεκαθαρίζουν από την Ένωση πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι τυπικό το θέμα της ανανέωσης του Ολιβέιρα, κάλλιστα μπορεί να μη βρεθεί σημείο επαφής στην συζήτηση, αλλά σε αυτή τη φάση η πρόθεση και των δύο να συζητήσουν σοβαρά για ανανέωση είναι ξεκάθαρη. Αν υπάρξει η συνάντηση και δεν προκύψει συμφωνία, το τι θα γίνει μετά δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς.

Από πλευράς ΑΕΚ επίσης δόθηκε η πληροφορία πως στο διάστημα των αναγκαστικών ρεπό, λόγω των κρουσμάτων Covid 19, ο Ολιβέιρα μένει σε ξενοδοχείο μαζί με τον Λόπες κι αυτό που λέει είναι πως «η χρονιά μου δεν πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά θέλω να είμαι πανέτοιμος στην επανέναρξη». Γι’ αυτό μαζί με τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, δουλεύουν καθημερινά στο διάστημα που αναγκαστικά μένουν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο.

«Σε κάθε περίπτωση το θέμα Ολιβέιρα είναι ορθάνοιχτο για την ΑΕΚ», τονίζουν από την ΠΑΕ και συμπληρώνουν πως το ίδιο συμβαίνει κι από πλευράς του ποδοσφαιριστή. Κι επίσης πως από πλευράς τους δεν υπάρχει κάποια διαφορά στις προθέσεις, για τις περιπτώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook