Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν νικητή τον Σβαμπ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ψήφισαν τον Στεφάν Σβαμπ ως τον καλύτερο παίκτη στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Στη δεύτερη θέση ο Κάρολ Σφιντέρσκι και στην τρίτη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Στέφαν Σβαμπ αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στη Ριζούπολη κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Πρωταγωνιστής ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και πλέον έχει αρχίσει να έχει και καλύτερα νούμερα. Στο παιχνίδι στην Αθήνα σέρβιρε με εξαιρετική μπαλιά στον Σφιντέρσκι για το 0-1, ενώ ήταν αυτός που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 76′ για το 1-2.

Ο μέσος του Δικεφάλου για δεύτερο σερί παιχνίδι είχε και γκολ και ασίστ, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόβεν στο γήπεδο της Τούμπας. Στην ψηφοφορία, ο Σβαμπ συγκέντρωσε το 45,85% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε Κάρολ Σφιντέρσκι , ο οποίος σημείωσε ένα ακόμα γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook