ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μάνταλος, Μπακάκης, Χνιντ, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τους Μάνταλο, Ανσαριφάρντ, Μπακάκη, Λιβάι Γκαρσία και Χνιντ πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Κυριακής (15/11) της ΑΕΚ και τα χαμόγελα επέστρεψαν στα Σπάτα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης συνεχίζουν την προετοιμασία τους, τηρώντας γι’ ακόμη μία φορά όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει τους Μάνταλο, Μπακάκη και Χνιντ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν προσβληθεί πριν από λίγες ημέρες στον κορονοϊό αλλά πλέον είναι απολύτως καλά μετά το τεστ της Παρασκευής (13/11) και έτσι τέθηκαν ξανά στις υπηρεσίες του Ιταλού τεχνικού.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, ενώ και ο Λιβάι Γκαρσία από την πλευρά του δούλεψε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ακολουθεί από εδώ και πέρα το φουλ πρόγραμμα μαζί με την ομάδα.

Την Δευτέρα (16/11) όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ και στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες». Στόχος είναι όσοι έχουν αρνητικό τεστ να διερευνηθούν περαιτέρω το πρωί της Τρίτης (16/11) ώστε κάνοντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να προλάβουν την προπόνηση το απόγευμα (18:00).

Φυσικά στην ΑΕΚ, παραμένουν όλα τα έξτρα μέτρα προστασίας ενόψει των τριών τεστ που θα υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα ενόψει Λάρισας την Κυριακή (22/11, 15:00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook