Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Αγιούμπ, απών λόγω ίωσης ο Αϊτορ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολλανδομαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο Κορωπί. Δεν ανησυχούν οι πράσινοι για Σαβιέρ-Σάντσες, ίωση ο Αϊτόρ.

Ενα ευχάριστο νέο εμπεριείχε η προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιασίν Αγιούμπ ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τις 22 Οκτωβρίου συγκεκριμένα).

Ο Ολλανδομαροκινός μέσος ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί το γρηγορότερο δυνατόν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Κατά τα λοιπά, ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε με πολλές απουσίες, καθώς πέραν των διεθνών Κουρμπέλη, Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη, Ιωαννίδη, αρκετοί απουσίαζαν από την προπόνηση για ιατρικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, απών ήταν ο Αϊτόρ καθώς έχει ίωση, οι Σάντσες, Σαβιέρ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στο οικογενειακό δίτερμα του Σαββάτου αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, αποφόρτιση για προληπτικούς λόγους έκανε ο Μαουρίσιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βέλεθ, Αντονίτο, Μολό.

Οι υπόλοιποι πράσινοι ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής σε φάση ανάπτυξης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook