Παναθηναϊκός: Καταλήγει στην ενδεκάδα, περιμένει τον Βέλεθ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να έχει καταλήξει από τώρα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, αν δεν υπάρξουν απρόοπτα από τις επιστροφές των διεθνών και είναι εν αναμονή του Βέλεθ.

Η κεντρική ιδέα, τόσο της διάταξης, όσο και της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού που σκοπεύει να παρατάξει ο Λάζλο Μπόλονι στο σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, είναι “σφηνωμένη” στο μυαλό του εδώ και μέρες.

Αυτό που περιμένει πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αφενός να “μπει” και ο Φραν Βέλεθ στο 100% των προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεσή του κι αφετέρου, να μην προκύψουν τυχόν… αναποδιές τις επόμενες ημέρες από τους επτά διεθνείς (και δη τους “ενδεκαδάτους” της Ανδρών) κι απ’ όσους έχουν παραμείνει στο Κορωπί.

Ο Βέλεθ έκανε την Τρίτη 17/11) ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, εντούτοις νιώθει πια πολύ καλύτερα στον “λαβωμένο” (εδώ κι ένα μήνα) αστράγαλό του κι από την Τετάρτη (18/11) αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, δηλώνοντας “παρών” για το σαββατιάτικο clasico.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook