ΑΕΚ: Ελπίδες για Τσιντώτα και διαχείριση για Γκαρσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν αποκλείεται να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ, παρά τον τραυματισμό στο δάκτυλο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα ρισκάρει την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία αν δεν είναι στο 100%.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με απόντες όσους έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, αλλά και τους διεθνείς, Νεντελτσιάρου, Μαχαίρα, Χριστόπουλο, Μπότο και Μιτάι.

Την Πέμπτη (19/11), οι Ινσούα, Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλος, καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου, αναμένεται να υποβληθούν σε νέα τεστ και σε περίπτωση που βγουν αρνητικά, θα μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης Τσιντώτας δίνει μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ (22/11, 15:00) για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο γκολκίπερ της Ένωσης τραυματίστηκε στο δάκτυλο την περασμένη Κυριακή (14/11) κι έκανε ράμματα, αλλά δεν αποκλείεται να προλάβει τελικά το ματς με τους “βυσσινί”.

Παράλληλα, ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% έτοιμος. Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο εξακολουθεί να κάνει και ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι ο Ιταλός αναμένεται να τον κρατήσει για λίγο ακόμα έξω, έως ότου είναι απόλυτα έτοιμος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook