Βόλος: Δύο νέα κρούσματα 48 ώρες πριν το ματς με τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βόλος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως από τα 46 τεστ κορονοϊού που διενεργήθηκαν, θετικοί ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού.

Το Σάββατο (21/11) το πρωί ο Ν.Π.Σ. Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των 46 συνολικών τεστ κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Σ’ αυτά ανιχνεύθηκαν δύο θετικά κρούσματα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παρ’ όλα αυτά δεν τίθεται κανένα θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα που θα γίνει κανονικά καθώς μετά την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου πλέον πρέπει να είναι πέντε τα κρούσματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση του Ν.Π.Σ. Βόλου:

«Στα καθιερωμένα τακτικά τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Βόλου καθώς και τα μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από τα 46 συνολικά τεστ, θετικοί στο κορονοϊό ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο έχουν ήδη απομονωθεί και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook