Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λαμία και Αστέρας Τρίολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδι που υπήρξαν δύο πέναλτι και περισσότερα από δέκα λεπτά καθυστερήσεων.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Super League 1, η Λαμία φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης με το τελικό σκορ να είναι 2-2 .

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε στο 41΄ με τον συνήθη ύποπτο, Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι μετά από το χέρι του Αντέτζο.

Η Λαμία κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς, όταν αρχικά ισοφάρισε με το πέναλτι του Ντέλετιτς στο 56’ και έκανε το 2-1 με τον Τσούκαλο στο 69ο λεπτό.

Η ομάδα της Τρίπολης δεν το έβαλε κάτω και με τον Ριέρα κατάφερε να κάνει το 2-2 στο 79’ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Εν τέλει το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, ενώ χρειάστηκαν πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεων για να ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο που εφαρμόστηκε η καθυστέρηση του ενός λεπτού, λόγω της διαμαρτυρίας των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2

Γκολ: 41′ πεν. Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), 56′ πεν. Ντέλετιτς (Λαμία), 69′ Τσούκαλος (Λαμία), 78′ Ριέρα (Αστέρας Τρίπολης)

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπούλι (66′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Μπουλούλης (90’+8 Σαραμαντάς), Ντέλετιτς (79′ Βασιλακάκης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (75′ Φερνάντεζ), Βαλιέντε (88′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88′ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75′ Γκόμεζ), Μπαράλες, Κρέσπι (66′ Τιλίκα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook