Εμβιλά: «Μετά το γκολ σαν να σταματήσαμε να παίζουμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην αλλαγή εικόνας της ομάδας του μετά το 1-0 στάθηκε ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες σταμάτησαν να παίζουν και ότι τους βοήθησαν Θεός και Σα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του: «Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο στόχος μου είναι να τιμάω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος».

Για τον Φορτούνη: «Φυσικά και μας βοήθησε. Είναι αυτός που σκόραρε το γκολ. Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι. Είναι πολύ σημαντικός και δημοφιλής.

Για το πρώτο του ντέρμπι και πως ένιωσε: «Ένιωσα καλά. Όλα τα ντέρμπι είναι σημαντικά. Δυστυχώς παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας. Οι Αβραάμ και Μπουχαλάκης μου έχουν μιλήσει για το παιχνίδι αυτό. Έχω καταλάβει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ελπίζω να έρθει η στιγμή που να το ζήσω και με κόσμο».

Για τον ίδιο: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να είμαι παρών και θέλω να αποδεικνύω την ποιότητά μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook