ΑΕΚ – Λάρισα 4-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Λάρισας στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν αρκετά εντυπωσιακά γκολ.

Η ΑΕΚ φιλοξένησε τη Λάρισα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης και όχι στην έδρα της ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ λόγω των εργασιών συντήρησης του χορταριού του αγωνιστικού χώρου.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετή κινητικότητα και από τις δύο ομάδες, η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Μαχαίρας πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Super League 1 με ένα εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό στην κίνηση στο 55ο λεπτό.

Η Λάρισα δεν άργησε να απαντήσει και με ένα επίσης εντυπωσιακό γκολ στο 67’ από τον Σπαρβ, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε αλλά εν τέλει μέτρησε, έφτασε στην ισοφάριση.

O Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων στο 72’. Οι τυπικά γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους με ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ, αυτή τη φορά με τον Αντρέ Σιμόες στο 78’ που «έγραψε» το 3-1 με ένα μακρινό σουτ.

Το τελικό 4-1 έκανε ο Κώστας Γαλανόπουλος με ένα σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη σε έκταση τη νίκη της ΑΕΚ.

ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-1

Γκολ: 55′ Μαχαίρας (AEK), 67′ Σπαρβ (ΑΕΛ), 72′ Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), 78′ Σιμόες (ΑΕΚ), 89′ Γαλανόπουλος (ΑΕΚ)

Κίτρινες κάρτες: Νεντελτσεάρου, Σιμόες – Πλατέλλας

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Λόπες (66′ Ινσούα), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Σιμόες, Σάκχοφ (81′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (67′ Λιβάγια), Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ – 82′ Τάνκοβιτς).

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (86′ Γιουνές), Μούζεκ, Μπέρτος (86′ Γρηγορόπουλος), Νικολιάς (46′ Τόρζε).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook