Ροζ: «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λίντσεϊ Ροζ μίλησε για τον πόθο διατήρησης στην κορυφή που χαρακτηρίζει τον Άρη αλλά κα για τη συνεργασία του με τον Γιοχάν Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports ενόψει του αγώνα (28/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό. «Είμαστε καλά και θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία. Η συγκέντρωση στα αμυντικά καθήκοντά μας έχει αξία, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα παίξουμε αμυντικά. Θα βγούμε μπροστά και θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Θέλουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή», είπε.

Ο Λίντσεϊ Ροζ ρωτήθηκε για την αμυντική αποτελεσματικότητά του Άρη αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιοχάν Μπεναλουάν. «Υπάρχει εξήγηση και είναι απλή. Η άμυνά μας ξεκινά από τους επιθετικούς και παράλληλα, όλες οι γραμμές είναι κοντά. Όλοι μαζί παίζουμε άμυνα κι έτσι οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Με τον Γιοχάν παίξαμε για πρώτη φορά μαζί. Είναι θετικό ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα, ενώ η εμπειρία που είχε θα έλεγα ότι διευκολύνει τα πράγματα για μας», είπε κα αναφέρθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. «Έχουμε τέσσερις καλούς τερματοφύλακες κι αυτό κάνε πιο δύσκολη την επιλογή γα τον προπονητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook