ΠΑΣ Γιάννινα: Με Κάργα στο Ηράκλειο, νοκ άουτ ο Κρίζμαν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την κυριακάτικη (29/11, 17:00) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 10η αγωνιστική της Super League. Έτοιμος ο Κάργας, εκτός μάχης ο τραυματίας Κρίζμαν και ο τιμωρημένος Εραμούσπε.

Ο Γιάννης Κάργας θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου αφού κατάφερε χτες να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Έτσι λύνονται και τα χέρια του Αργύρη Γιαννίκη για το κέντρο της άμυνας καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός θα μείνει και ο Σάντι Κρίζμαν καθώς ο Κροάτης επιθετικός υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει περίπου 20 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και μικρά σπριντ υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντού, μετά από την απαραίτητη αρχική προθέρμανση. Στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και δίτερμα 10Χ10.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στις 12:00 στο «Ζωσιμάδες», καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ζητήσει μία προπόνηση κάθε εβδομάδα να γίνεται στο Εθνικό Στάδιο.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook