Αρης: H μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών εκτός έδρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι τρεις εκ των οποίων, απέναντι σε Βόλο, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό με το ίδιο σκορ (1-0).

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός οτι η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μαζί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έχοντας δεχθεί πέντε γκολ. Όλα σε εντός έδρας παιχνίδια και συγκεκριμένα ένα από τη Λαμία και από δύο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός, όμως, από τους τρεις βαθμούς, ο Άρης με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θα ισοφαρίσει το ρεκόρ που διατηρεί η ομάδα του Μπράνκο Στάνκοβιτς από το 1973.

Τότε ο Άρης είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με πέντε συνεχόμενα δίπλα, χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ. Σερί που έσπασε την 10η αγωνιστική, όταν καί αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αν ο Άρης κερδίσει τον Ατρόμητο θα φτάσει τις πέντε νίκες και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το δικό του ρεκόρ στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Άρης

2020-21

Αγωνιστική/παιχνίδι/σκορ

2η / Βόλος- Άρης/0-1
4η/Παναθηναϊκός/0-1
6η/Λάρισα-Αρης/0-3
9η/Παναιτωλικός-Αρης/0-1

1973-74

1η/Καβάλα-Αρης/0-1
3η/ΑΠΟΕΛ – Άρης/0-1
5η/ Φωστήρας-Αρης/0-2
6η/Πανσερραϊκός-Αρης/0-3
8η/Ηρακλής- Άρης/0-1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook