Επίσκεψη της διοίκησης του Απόλλωνα και… απαίτηση για αποτέλεσμα στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το μήνυμα της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης στους ποδοσφαιριστές και σύνθημα για τερματισμό λαθών εν όψει ΟΦΗ

Την ανάγκη να αφήσουν πίσω το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος και να τα δώσουν όλα στα επόμενα ματς για να τελειώσει ο πρώτος γύρος με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών υπογράμμισε η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, όμως, έγιναν αυστηρές συστάσεις ότι θα πρέπει να μην επαναληφθούν εκ νέου λάθη, που καταδικάζουν την ομάδα να χάνει πολύτιμα τρίποντα.

«Είστε έμπειροι και καλοί παίκτες, σας πιστεύουμε, αλλά ορισμένες συμπεριφορές αγωνιστικές είναι αδιανόητες. Σταματήστε να αδικείτε τους εαυτούς σας… Δεν είναι δυνατόν να μην προασπίζετε το υπέρ σας σκορ μετά το 3-1 και στο τέλος το αρχικό 3-0 υπέρ μας να γίνεται 3-3 στις καθυστερήσεις στο τελευταίο παιχνίδι! Δώστε τα όλα με την ποιότητα σας και βάλτε το μυαλό σας να καταλάβει σε ποια ομάδα είστε… Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Περιμένουμε να δείξετε ποιοι είστε. Το ματς με τον ΟΦΗ είναι μια πρώτη ευκαιρία…», ήταν μερικές από το μήνυμα της διοίκησης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά των «κυανόλευκων» ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εν όψει του κυριακάτικου (6/12) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook