Λόπεθ: «Το μέχρι τέλους είναι η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το σχόλιο του Άνχελ Λόπεθ για το ματς του Βόλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βόλος κράτησε και πάλι το καλό για το τέλος (όπως και κόντρα στον Απόλλωνα), ξεραίνοντας τον Αστέρα με το γκολ του Περέα στο 94’.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στην αναμέτρηση (1-1) της Τρίπολης.

«Είναι ένα απ’ τα δυσκολότερα γήπεδα για να παίζεις εκτός έδρας. Είμαστε ταπεινή ομάδα, είμαστε ο Βόλος, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά κι αυτό το πνεύμα μας μέχρι τέλους είναι η διαφορά μας απ’ τις άλλες ομάδες», ανέφερε αρχικά στη Nova.

Σε ερώτηση για το αν είχε τύχη η ομάδα του: «Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός με τραυματισμούς και τιμωρίες. Δύσκολο για εμάς, έχουμε 16 νέους παίκτες κι έναν προπονητή που ήρθε μια βδομάδα πριν το Πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε χρόνο να χτίσουμε κάτι, μην ξεχνάτε ποιος είναι ο Αστέρας. Ήταν δύσκολο να κάνω πάνω από 2 αλλαγές, δεν είχαμε παίκτες».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν απέδωσε όπως θα ήθελε αλλά πήρε το βαθμό: «Για μας το να παίζουμε στα χαφ τον Τσοκάνη και τον Μπαριέντος, είναι δύσκολο. Για να έχουμε συνοχή. Αυτό μας κόστισε σε δημιουργία».

Για τις δυνατότητες του Νίνη: «Για την ποιότητα του Νίνη κανείς δεν μπορεί να συζητήσει. Είδαμε έναν μαχητή Νίνη. Μας έδωσε λύσεις. Πήρα ρίσκα για να έρθουμε εδώ να παίξουμε με τον Νίνη, τον Ουάρντα και με επιθετικούς παίκτες ουσιαστικά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook