Σάντσες: «Άργησα να προσαρμοστώ στον Παναθηναϊκό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην παραδοχή πως άργησε να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και στην ελληνική πραγματικότητα προχώρησε ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός αμυντικός έκανε δηλώσεις στο Match Programme του «τριφυλλιού» για το σαββατιάτικο (12/12) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν τον αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Σάντσες είπε μεταξύ άλλων πως άργησε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά πλέον νιώθει πιο σίγουρος για τον εαυτό του.

« Ήξερα πως θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στη ζωή μου στην Ελλάδα γενικά. Στους πρώτους αγώνες δεν ήμουν καλός, όμως τώρα νιώθω πιο άνετα. Συνεχίζω να προσαρμόζομαι, όμως νομίζω ότι φαίνεται η βελτίωσή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ κι άλλο» είπε ο Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας.

Σε ό,τι αφορά το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, ο Σάντσες είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις τελείωσε το συμβόλαιό μου με την Εστουδιάντες είχα μια καλή πρόταση από την Τουρκία και ήμουν έτοιμος να υπογράψω. Όταν όμως ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Έκανα μάλιστα και μια υποχώρηση στο οικονομικό για να έρθω στην ομάδα».

Όσον αφορά τον Λάζλο Μπόλονι και το αν βελτίωσε την ομάδα, ο Σάντσες είπε: «Ο προπονητής μας έχει ξεκάθαρες ιδέες και είναι εύκολο να καταλάβουμε το πως θέλει να παίξουμε. Βλέπουμε πως η ομάδα έχει βελτιωθεί και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Θεωρώ ότι στο δεύτερο γύρο θα μαζέψουμε πολύ περισσότερους βαθμούς και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η νίκη επί της ΑΕΚ βοήθησε πολύ στην αυτοπεποίθησή μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν πρέπει να σπαταλάμε τις ευκαιρίες που έχουμε στους αγώνες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook