Σαρδέλης: «Να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης σήμερα (13/12), στις 17:15, στη Ριζούπολη, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε στα κανάλια Novasports εν όψει του ματς και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πορεία της «Ένωσης» στο φετινό Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό Europa League:

«Σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θέλαμε, από κει και πέρα αυτό τελείωσε. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε από δω και πέρα είναι η πορεία μας στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και τα ματς που έρχονται. Παίζουμε τώρα με Απόλλωνα, μετά με Ολυμπιακό, πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο και να συνεχίσουμε».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα:

«Δεν το περιμένω κάπως ιδιαίτερο. Ό,τι και να είναι ο Απόλλων, ό,τι και να είμαστε εμείς, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Μετά να κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό. Με όλον τον σεβασμό στον Απόλλωνα αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί».

Για το αν τα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι τα πιο κομβικά για την ΑΕΚ:

«Σίγουρα είναι κομβικά. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Αν κάνουμε κάποιο κακό αποτέλεσμα μένουμε μακριά από την πρώτη θέση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα τα κερδίσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook