Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» του Χατζηγιοβάνη μέσω… Εθνικής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό τη φανέλα από το ντεμπούτο του με την Εθνική, υπογεγραμμένη, ως αναγνώριση της συμβολής της ομάδας.

Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ θέλησε να απευθύνει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης την Τετάρτη (16/12) στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική μας ομάδα…

Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, την συμβολή του «τριφυλλιού» στην εξέλιξη της καριέρας του που τον έφερε να κάνει ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο 23χρονος εξτρέμ αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό «δώρο» προς τον σύλλογο.

Ποιο ήταν αυτό; Την φανέλα από την πρώτη συμμετοχή του στο ματς της Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο, τον περασμένο Νοέμβριο, η οποία μάλιστα ήταν και υπογεγραμμένη!

«Αυτή είναι η φανέλα από την πρώτη συμμετοχή μου στην Εθνική Ελλάδας. Αποφάσισα να τη δώσω υπογεγραμμένη στον Παναθηναϊκό, ως το “ευχαριστώ” μου στην ομάδα που με ανέδειξε και μαζί της έφτασα να παίξω ως στην Εθνική» ήταν το μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χατζηγιοβάνης.

Αντίστοιχο μήνυμα ανέβασε λίγο αργότερα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο επίσημο προφίλ της στο Instagram. «Ένα παιδί από την Ακαδημία του συλλόγου, ένας ποδοσφαιριστής που μέσα από την εξέλιξή του έφτασε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Ο @tasos_chatzigiovanis έκανε ένα ακόμα όνειρό του πραγματικότητα και φόρεσε το Εθνόσημο στο στήθος και την πρώτη του φανέλα την δώρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook