ΑΕΚ – Βόλος 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απώλεια βαθμών είχε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Βόλο στη Ριζούπολη, για την 13η αγωνιστική.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για την ΑΕΚ, καθώς σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Ριζούπολη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το γκολ του Γκαρσία απέναντι στον Απόλλωνα και ο Τάνκοβιτς βρήκε δίχτυα με αυτόν τον τρόπο κόντρα στον σύλλογο της Μαγνησίας, δίνοντας μόλις στο 3ο λεπτό το προβάδισμα στην ομάδα του Καρέρα.

Στην προηγούμενη φάση ο Γκαρσία δοκίμασε το σουτ απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Κλέιμαν δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και κατέληξε κόρνερ, από το οποίο προήλθε το γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Φεράρι έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Τσιγκρίνσκι και με ωραίο σουτ νίκησε τον Τσιντώτα, κάνοντας το 1-1.

Μάλιστα στο 34ο λεπτό ο Βόλος πήρε το προβάδισμα, καθώς ο Ουάρντα έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, μετά τη σέντρα του Μπαρτόλο από τα αριστερά, κάνοντας το 1-2 για τους Θεσσαλούς!

Στο 71ο λεπτό η ΑΕΚ μπήκε εκ νέου στο ματς, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ τον Ανσαριφάλντ, ο οποίος, λίγα λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Νωρίτερα ο Μπαρτόλο σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 85ο λεπτό ο Κολόμπο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το φάουλ του Ολιβέιρα, που έβγαινε τετ α τετ με τον Κλέιμαν και αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς.

Εντούτοις αυτές διαταράχθηκαν εκ νέου καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Σάκχοφ έσπρωξε στο κεφάλι τον Ουάρντα και αποβλήθηκε κι αυτός, αφήνοντας την ΑΕΚ με εννέα παίκτες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook