Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Άρης και εξετάζει τους τραυματίες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Περίπου δυόμιση ημέρες ξεκούρασης είχαν στη διάθεση τους οι παίκτες του Άρη, που το απόγευμα της Τετάρτης (24/03) επιστρέφουν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και στις προπονήσεις, εξετάζοντας την κατάσταση των τραυματιών.

Μετά την ήττα (1-0) στην πρεμιέρα των play-off κόντρα στον Ολυμπιακό και, δεδομένου ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο αποφόρτισης λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, ο Άκης Μάντζιος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, καλώντας τους να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (24/03).

Ο Άρης θα ξεκινήσει σιγά σιγά και προσεκτικά την προετοιμασία του για το must-win παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (04/04, 17:15), έχοντας το βλέμμα συνεχώς και στους τραυματίες.

Μπορεί ο Ματέο Γκαρσία να επέστρεψε και να αγωνίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως παραμένουν εκτός οι Χαβιέ Ματίγια, Έργκους Κάτσε, Κώστας Μήτρογλου, Κρίστιαν Γκάνεα και, εσχάτως, ο Γιοχάν Μπεναλουάν.

Μέχρι τον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες, οι πρώτοι τέσσερις κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, με τον Ματίγια να ξεπερνά πρώτος, όπως όλα δείχνουν, το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Δυσμενέστερα είναι τα πράγματα για τον Μπεναλουάν, που αντιμετωπίζει ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του είναι και μακρύτερο και θολότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook